Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Za igraonicu 1,26 milijuna kuna

Riječ je o sufinanciranju projekata iz mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ Programa ruralnog razvoja RH

Za igraonicu 1,26 milijuna kuna

U nazočnosti Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske i Tomislava Tolušića, ministra poljoprivrede, danas su potpisana 102 ugovora vrijedna 470 milijuna kuna. Ugovore za sufinanciranje projekata iz mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ Programa ruralnog razvoja RH s predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i ravnateljima institucija potpisala je Matilda Copić, ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Između inih, predsjednica udruge "Leptir" Irena Vuleta, potpisala je Ugovor kojim će se realizirati projekt ''Rekonstrukcija i opremanje objekta javne namjene za dječju igraonicu ''Mrav'' u Donjim Andrijevcima. Riječ je o projektu čiju je izradu prošle godine naša općina financirala u iznosu od 25 tisuća kuna a za koji smo iz mjere 7 dobili sredstva u iznosu od 1.261.852,14 kn s PDV-om.

Ulaganje se odnosi na rekonstrukciju postojeće građevine (242,19m²) i opremanje iste za potrebe dječje igraonice u naselju Donji Andrijevci, a kojom će se omogućiti provedba odgojno-obrazovnog programa za rad s predškolskom djecom s područja cijele općine Donji Andrijevci. Projektom je ujedno predviđeno zapošljavanje osobe koja će biti zadužena za održavanje i čišćenje igraonice na pola radnog vremena.

Komentirajte

Ostavite komentar kao gost.