Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Domjenak rukometaša

Domjenak rukometaša

Prije početka natjecateljske sezone, 1. ožujka s početkom u 20,00 sati, pod pokroviteljstvom općine Donji Andrijevci, pekare Bošnjak, pekare Dočaj i Udruge umirovljenika Donji Andrijevci, rukometni klub Donji Andrijevci organizirao je u Malom domu domjenak za svoje članove, igračice i igrače te roditelje.

Tom se prigodom predsjednik kluba Zoran Bilić zahvalio nazočnim članovima kluba i sponzorima, te je kratkim priopćenjem iznio planove za proljetni dio takmičenja i pozvao roditelje najmlađih kategorija da se uključe u rad kluba.

Tekst: Branko Maričić

Izmjenjeni Statut i Poslovnik

Izmjenjeni Statut i Poslovnik

Pod predsjedanjem Stanka Ćorića održana je 32. sjednica Općinskog vijeća općine Donji Andrijevci. Na pretposljednjoj sjednici u ovom mandatu vijeće je razmotrilo i usvojilo Plan zaštite i spašavanja te Plan civilne zaštite općine Donji Andrijevci. Planove je prezentirao Ivan Nožina iz tvrtke In konzalting d.o.o. koja je ovlašteni izrađivač ovih dokumenata. Osim navedenih planova vijeće je usvojilo izmene i dopune Statuta općine te izmjene i dopune Poslovnika općine koje su se odnosile na usklađivanje sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i Zakona o lokalnim izborima. Bitna novina u statutu je da Općinsko vijeće umjesto 15 sada broji 13 članova. Na kraju sjednice pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Donji Andrijevci Milan Šulter nazočnim vijećnicima prezentirao je interenet stranice općine Donji Andrijevci te iste pozvao da se uključe u uređivanje istih.