Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Voda za piće u Donjim Andrijevcima u potpunosti zdravstveno ispravna

Obavještavmo potrošače vode da je općina Donji Andrijevci 20.8.2013. godine zaprimila obavijest od tvrtke Vodovod d.o.o. Slavonski Brod da potrošači vode u Donjim Andrijevcima od 1.8.2013. godine u vodoopskrbnom sustavu Donji Andrijevci imaju na raspolaganju u potpunosti zdravstveno ispravnu vodu. Naime, izgradnjom cjevovoda Staro Topolje - Donji Andrijevci omogućena je vodoopskrba Donjih Andrijevaca vodom za piće iz regionalnog crpilišta u Sikirevcima i prekinuta je distribucija iz vodocrpilišta u Donjim Andrijevcima.

Analiza vode obavljena je županijskom zavodu za javnu zdravstvo i labaratoriju Vodovoda te je konačna ocjena da uzorci s obzirom na fizikalno-kemijske i mikrobiološke pokazatelje ODGOVARAJU Prilozima I,II i III Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće ("Narone novine" br. 47/08).

Obavijest Vodovoda d.o.o. Slavonski Brod 

Počela izgradnja 2. faze Vatrogasnog doma

Počela izgradnja 2. faze Vatrogasnog doma

Radnici tvrtke Bodat d.o.o. iz Vinkovaca, u petak 2. kolovoza, započeli su s izgradnjom 2. faze Vatrogasnog doma u Donjim Andrijevcima koji se nalazi na uglu Posavske ulice i ulice Domovinskog rata. Podsjetimo, vrijednost ovih radova iznosi 850 tisuća kuna s PDV-om a značajan financijski doprinos za izgradnju ovog doma u iznosu od 730.000,00 kuna dalo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Završetak radova (stavljanje objekta pod krov i ugradnja vanjske stolarije) očekuje se do kraja listopada ove godine. Više informacija i fotografija na www.dvddonjiandrijevci.hr.