Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Program pomoći u kući

Program pomoći u kući

Načelnik općine Tomislav Marijanović i predsjednica Općinske organizacije crvenog križa Donji Andrijevci Nada Šulter obišli su djelatnice koje rade na provedbi Programa pomoći i njege u kući koji se na području općine Donji Andrijevci provodi od 1. travnja ove godine. Pet djelatnica koje rade ovaj posao na području naše općine danas smo zatekli u Starom Topolju kako liče i uređuju obiteljsku kuću jednog od korisnika ovog programa. Program provodimo u suradnji s Gradskim društvom crvenog križa Slavonski Brod i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje istaknuo je načelnik Marijanović.

Potpisan ugovor za izgradnju 2. faze vatrogasnog doma

U prostorijama općine Donji Andrijevci potpisan je ugovor za izgradnju 2. faze Vatrogasnog doma u Donjim Andrijevcima. U ime investitora ugovor je potpisao načelnik općine Tomislav Marijanović a u ime izvođača radova direktor tvrtke Bodat d.o.o. Vinkovci Tomo Bobek. Ova investicija vrijedna je 850 tisuća kuna a navedena cijena je postignuta u postpuku javne nabave u kojem je sudjelovalo jedanaest ponuditelja.

Podsjetimo, sredstva za ovu investiciju osiguralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice u iznosu od 730.000,00 kuna a preostali iznos Brodsko-posavska županija i općina Donji Andrijevci. Početak radova očekuje se u kolovozu i sukladno ugovoru trajati će 75 dana od dana uvođenja u posao tako da se završetak radova predviđa za kraj listopada. U ovoj fazi dom će biti stavljen pod krov i ugrađena vanjska stolarija.