Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Andrijevčanke u Belom Manastiru i Đakovu

Andrijevčanke u Belom Manastiru i Đakovu

U nedjelju, 10.03.2013.g. s početkom u 11.30 sati, u Belom Manastiru, igra se rukometna utakmica za kadetkinje (96./97.godište) između ŽRK Baranja Beli Manastir i RK Donji Andrijevci. Polazak ispred škole u 8.45 sati. 

Rukometna utakmica za mlađe kadetkinje (98./99.godište) između ŽRK Đakovo - RK Donji Andrijevci odigrat će se u srijedu, 13.03.2013.g. u Đakovu, dvorana Sjever, s početkom u 20.30 sati. Polazak ispred škole u 19.15 sati.

Javni natječaj za održavanje javne rasvjete

Javni natječaj za održavanje javne rasvjete

U tjedniku Posavska Hrvatska od 8. ožujka, objavljen je javni natječaj za obavljanje komunalnih poslova javne rasvjete na području općine Donji Andrijevci. Zainteresirani ponuditelji mogu (uz predočenje dokaza o uplati) preuzeti dokumentaciju za javni natječaj radnim danom od 7 do 15 sati.

Rok za predaju ponuda je 18. ožujka 2013. godine do 16,00 sati kada će biti i javno otvaranje ponuda. Javno otvaranje, pregled i ocjenu ponuda obavit će stručno povjerenstvo za provedbu postupka javnog natječaja koje će Općinskom vijeću predložiti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja. S izabranim ponuditeljm sklopit će se ugovor o dodržavanju javne rasvjete na 4 godine sukladno odredbama Zakona o komunalnom gospodarstvu.

Javni natječaj za održavanje javne rasvjete