Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Dobrovoljno darivanje krvi

Dobrovoljno darivanje krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod i Općinsko društvo Crvenog križa Donji Andrijevci organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u utorak, 02. 04. 2013. u ambulanti Donji Andrijevci od 8:00 do 10:00 sati. Pozivamo građane s područja općine Donji Andriijevci, koji su dobrog zdravlja, starosti između 18 i 65 godina, da se uključe u ovu akciju.
DARUJTE KRV, SPASITE ŽIVOT
Darivanjem krvi:
- spašavate ljudske živote
- kontrolirate svoje zdravlje
- primate priznanja Hrvatskog Crvenog križa
- za 35 darivanja muškarci i 25 darivanja žene, oslobođeni su plaćanja
participacije za zdravstvenu zaštitu.

Održana 33. sjednica Općinskog vijeća

Održana 33. sjednica Općinskog vijeća

Na svojoj 33. sjednici, Općinsko vijeće razmotrilo je izvješće o realizaciji proračuna općine Donji Andrijevci za 2012. godinu i prihvatilo prijedlog Odluke o prihvaćanju godišnjeg obračuna proračuna za 2012. godinu.

Vijeće je donijelo i odluku o izboru osobe za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja javne rasvjete na području općine Donji Andrijevci. Prema navedenoj odluci, sljedeće 4 godine, ovaj posao ponovo će obavljati Elektroinstalaterski i vodoinstalaterski obrt iz Donjih Andrijevaca.

Posljednja sjednica vijeća u ovom mandatu, trajala je svega 15 minuta, aktualnih pitanja nije bilo kao što nije bilo rasprave niti po jednoj temi dnevnog reda.