Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Potpore poduzetnicima

Za razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva za 2018. godinu

Potpore poduzetnicima

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih potpora poduzetnicima sa sjedištem na području općine Donji Andrijevci temeljem ''Programa potpora male vrijednosti za poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva općine Donji Andrijevci za 2018. godinu (u daljnjem tekstu: Program) s ciljem poticanja razvoja. Općina u cilju poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva osigurava financijska sredstva u vidu bespovratnih potpora za poticanje razvoja mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata u visini od 50.000,00 kuna u Proračunu Općine Donji Andrijevci za 2018. godinu.

Potpore se dodjeljuju za:

1. Potpore za sudjelovanje na domaćim i inozemnim sajmovima
2. Potpore za izradu web stranice ili web shopa
3. Potpore za stručno osposobljavanje zaposlenika

Intenzitet potpore može iznositi do maksimalno 80 % prihvatljivih troškova s tim da najviši iznos pojedinačne potpore može iznositi 10.000,00 kuna.

Prijava za dodjelu potpore s potrebnom dokumentacijom podnosi se poštom ili se osobno predaje na urudžbeni zapisnik Općine Donji Andrijevci na adresu:

Općina Donji Andrijevci
Trg kralja Tomislava 5
35214 Donji Andrijevci

Naznaka: Program potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva Općine Donji Andrijevci za 2018. godinu

Ovaj Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 2. prosinca 2018. godine.

Javni poziv

Program potpora

Obrazac 1 Obrazac 2 Obrazac 3 Obrazac 4 Obrazac 5

 

 

 

Komentirajte

Ostavite komentar kao gost.