JAVNI POZIV - AZBEST

Rok za prijavu je 31.12.2018. godine

JAVNI POZIV - AZBEST

Pozivaju se vlasnici/korisnici građevina u kojima se nalazi azbest, na području općine Donji Andrijevci, da sukladno odredbi članka 18. stavka 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (»Narodne novine« br. 69/16) dostave podatke o lokacijama tih građevina (kuće, garaže, pomoćne zgrade, poljoprivredne zgrade, gospodarski objekti i sl.), kao i podatke o količini, vrsti i stanju materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.
Rok za prijavu je 31.12.2018. godine dostavom popunjenog i potpisanog obrasca prijave građevina u kojima se nalazi azbest.
Obrasci za prijavu građevina u kojima se nalazi azbest se mogu preuzeti ovdje ili u sjedištu Općine Donji Andrijevci.
Ispunjeni obrasci se mogu predati osobno ili poslati poštom na adresu: Općina Donji Andrijevci, Trg kralja Tomislava 5, 35214 Donji Andrijevci te putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prikupljeni podaci će se po isteku roka za prijavu proslijediti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest.

Obrazac

Javni poziv

Otpad koji sadrži azbest

 

 

Komentirajte

Ostavite komentar kao gost.