Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Potpore poduzetnicima

Za razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva za 2018. godinu

Potpore poduzetnicima

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih potpora poduzetnicima sa sjedištem na području općine Donji Andrijevci temeljem ''Programa potpora male vrijednosti za poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva općine Donji Andrijevci za 2018. godinu (u daljnjem tekstu: Program) s ciljem poticanja razvoja. Općina u cilju poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva osigurava financijska sredstva u vidu bespovratnih potpora za poticanje razvoja mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata u visini od 50.000,00 kuna u Proračunu Općine Donji Andrijevci za 2018. godinu.

Potpore se dodjeljuju za:

1. Potpore za sudjelovanje na domaćim i inozemnim sajmovima
2. Potpore za izradu web stranice ili web shopa
3. Potpore za stručno osposobljavanje zaposlenika

Intenzitet potpore može iznositi do maksimalno 80 % prihvatljivih troškova s tim da najviši iznos pojedinačne potpore može iznositi 10.000,00 kuna.

Prijava za dodjelu potpore s potrebnom dokumentacijom podnosi se poštom ili se osobno predaje na urudžbeni zapisnik Općine Donji Andrijevci na adresu:

Općina Donji Andrijevci
Trg kralja Tomislava 5
35214 Donji Andrijevci

Naznaka: Program potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva Općine Donji Andrijevci za 2018. godinu

Ovaj Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 2. prosinca 2018. godine.

Javni poziv

Program potpora

Obrazac 1 Obrazac 2 Obrazac 3 Obrazac 4 Obrazac 5

 

 

 

JAVNI POZIV - AZBEST

Rok za prijavu je 31.12.2018. godine

JAVNI POZIV - AZBEST

Pozivaju se vlasnici/korisnici građevina u kojima se nalazi azbest, na području općine Donji Andrijevci, da sukladno odredbi članka 18. stavka 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (»Narodne novine« br. 69/16) dostave podatke o lokacijama tih građevina (kuće, garaže, pomoćne zgrade, poljoprivredne zgrade, gospodarski objekti i sl.), kao i podatke o količini, vrsti i stanju materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.
Rok za prijavu je 31.12.2018. godine dostavom popunjenog i potpisanog obrasca prijave građevina u kojima se nalazi azbest.
Obrasci za prijavu građevina u kojima se nalazi azbest se mogu preuzeti ovdje ili u sjedištu Općine Donji Andrijevci.
Ispunjeni obrasci se mogu predati osobno ili poslati poštom na adresu: Općina Donji Andrijevci, Trg kralja Tomislava 5, 35214 Donji Andrijevci te putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prikupljeni podaci će se po isteku roka za prijavu proslijediti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest.

Obrazac

Javni poziv

Otpad koji sadrži azbest