Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Javni natječaj za održavanje javne rasvjete

Javni natječaj za održavanje javne rasvjete

U tjedniku Posavska Hrvatska od 8. ožujka, objavljen je javni natječaj za obavljanje komunalnih poslova javne rasvjete na području općine Donji Andrijevci. Zainteresirani ponuditelji mogu (uz predočenje dokaza o uplati) preuzeti dokumentaciju za javni natječaj radnim danom od 7 do 15 sati.

Rok za predaju ponuda je 18. ožujka 2013. godine do 16,00 sati kada će biti i javno otvaranje ponuda. Javno otvaranje, pregled i ocjenu ponuda obavit će stručno povjerenstvo za provedbu postupka javnog natječaja koje će Općinskom vijeću predložiti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja. S izabranim ponuditeljm sklopit će se ugovor o dodržavanju javne rasvjete na 4 godine sukladno odredbama Zakona o komunalnom gospodarstvu.

Javni natječaj za održavanje javne rasvjete

Umirovljenici posjetili Terme Jezerčica

Umirovljenici posjetili Terme Jezerčica

U subotu, 2.ožujka, pedesetak članova Udruge umirovljenika Donji Andrijevci posjetili su najnovije terme u Europi - Terme Jezerčica. Ove terme koje su otvorene prošle godine u naravi predstavljaju monumentalno zdanje u kojem se nalazi nekoliko bazena s različitim temperaturama vode, restoran, wellnes i spa centar i kongresna dvorana. Terme Jezerčica, smještene u prekrasnom prirodnom okruženju, zasigurno možemo svrstati u vodeće terme u Hrvatskoj pa i u Europi. Oduševljenje andrijevačkih umirovljenika je bilo evidentno te je predloženo da se opet posjete. Povratak je bio u kasnim večernjim satima.

Tekst i foto: Branko Maričić