Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Održana godišnja skupština ribiča

Održana godišnja skupština ribiča

U vjeronaučnoj dvorani u Donjim Andrijevcima održana je redovita godišnja skupština Športsko - ribolovne udruge "Štuka" iz Donjih Andrijevaca. Izvješće o radu podnio je predsjednik Ante Aračić koji je kao akutni problem spomenuo da društvo na godišnjoj razini raspolaže s malim financijskim sredstvima. Također, udruga nema svoju ribolovnu vodu na kojoj bi provodila redovite planske aktivnosti što je imalo za posljedicu da unazad nekoliko godina nije bilo poribljavanja. Ono što bi u narednom periodu bilo nužno učiniti je i izmuljenje lateralnog kanala a što je pak u nadležnosti Hrvatskih voda.

Andrijevčanke u Belom Manastiru i Đakovu

Andrijevčanke u Belom Manastiru i Đakovu

U nedjelju, 10.03.2013.g. s početkom u 11.30 sati, u Belom Manastiru, igra se rukometna utakmica za kadetkinje (96./97.godište) između ŽRK Baranja Beli Manastir i RK Donji Andrijevci. Polazak ispred škole u 8.45 sati. 

Rukometna utakmica za mlađe kadetkinje (98./99.godište) između ŽRK Đakovo - RK Donji Andrijevci odigrat će se u srijedu, 13.03.2013.g. u Đakovu, dvorana Sjever, s početkom u 20.30 sati. Polazak ispred škole u 19.15 sati.