Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Održana 33. sjednica Općinskog vijeća

Održana 33. sjednica Općinskog vijeća

Na svojoj 33. sjednici, Općinsko vijeće razmotrilo je izvješće o realizaciji proračuna općine Donji Andrijevci za 2012. godinu i prihvatilo prijedlog Odluke o prihvaćanju godišnjeg obračuna proračuna za 2012. godinu.

Vijeće je donijelo i odluku o izboru osobe za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja javne rasvjete na području općine Donji Andrijevci. Prema navedenoj odluci, sljedeće 4 godine, ovaj posao ponovo će obavljati Elektroinstalaterski i vodoinstalaterski obrt iz Donjih Andrijevaca.

Posljednja sjednica vijeća u ovom mandatu, trajala je svega 15 minuta, aktualnih pitanja nije bilo kao što nije bilo rasprave niti po jednoj temi dnevnog reda.

Smotra postrojbe civilne zaštite

Smotra postrojbe civilne zaštite

U Velikoj vijećnici općine Donji Andrijevci održano je prvo smotriranje postrojbe civilne zaštie opće namjene općine Donji Andrijevci. Smotri su nazočili načelnik općine Donji Andrijevci Ivan Musa, načelnik Stožera zaštite i spašavanja općine Donji Andrijevci Željko Markovac, predstavnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Slavosnki Brod Željko Valešić, službenik odsjeka za obranu Slavonski Brod Mirko Bošnjaković te predstavnici ovlaštenika koji su za općinu Donji Andrijevci izradili procjenu ugroženosti i plan zaštite i spašavanja te plan civilne zaštite. Željko Valešić je pripadnicima Tima civilne zaštite prezentirao sustav zaštite i spašavanja u Republici Hrvatskoj a predstavnik ovlaštenika je iste upoznao s osobnim ustrojem postrojbe civilne zaštite.