Razvojna strategija 1
Razvojna strategija
Pristup informacijama
Prostorni plan

Župan obišao gradilišta

Župan obišao gradilišta

Čelništvo Brodsko - posavske županije predvođeno županom Danijelom Marušićem, obišlo je radove na izgradnji i obnovi nerazvrstanih cesta na području općine Donji Andrijevci koji se financiraju sredstvima državnog proračuna po Programu integralnog razvoja lokalne zajednice EIB 2 i sredstvima općine Donji Andrijevci. Ugovor između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije,općine i izvođača radova zaključen je u srpnju 2012. godine, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.292.917,50 kn s PDV-om.

Načelnik općine primio kadetske prvake Hrvatske

Načelnik općine primio kadetske prvake Hrvatske

Načelnik općine Ivan Musa i predsjednik Općinskog vijeća općine Donji Andrijevci Stanko Ćorić organizirali su u općinskoj vijećnici prijem za kadetske prvake Hrvatske u športskom ribolovu. Tom prigodom načelnik općine čestitao je andrijevačkim kadetima na osvojenom prvom mjestu i kao nagradu uručio ribički pribor. 

Podsjetimo, Matej Aračić, Josip Vukašinović i Tomislav Kurtušić kao kadeti ŠRU „Štuka" Donji Andrijevci od 29.6. do 1.7. ove godine nastupili su na 58. Kupu kadeta Hrvatskog športskog ribolovnog saveza koji je održan na jezeru Rasinja kod Koprivnice. U oštroj konkurenciji 20 ekipa kadeta s područja cijele Hrvatske prvo mjesto (ekipno) pripalo je mladim andrijevačkim ribičima koji su u 2 dana natjecanja ulovili 15408 gr. ribe i osvojili 34 boda. U ime mladih kadeta dužnosnicima općine zahvalio se voditelj ekipe Ante Aračić.